Plats
Karlstad CCC
Datum
29 november 2022
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Kvällsevent

pressrobinteigland2.jpg

Kvällsprogram, från klockan 16.30 och framåt

KCCC Plan 3

Vårt mycket uppskattade och etablerade event Papermakers night har vuxit ur kostymen. Itället låter vi nu vårt hedagsevent Connected by Roots ta plats. Självklart i samma anda som innan. Utöver ett dagsprogram har vi även ett kvällsevent som du som tidigare besökt Papermaker night kommer känna igen!

Kom och nätverka och mingla med aktörerna inom den skogliga bioekonomin och ta del av de allra senaste trendspaningarna under höstens största och festligaste branschkväll.

Huvudtalare för kvällen är ingen mindre än Robin Teigland som har kallats Sveriges start up-professor, är professor i strategi och digital transformation vid Chalmers och driver dessutom projektet Peniche ocean watch där hon jobbar för att utveckla en blå, cirkulär ekonomi.

Revygänget i Cabary står för kvällens underhållning av högklass och dessutom kommer vår specialinbjudna panel ge insikter från deras perspektiv kring hur de tar sig an framtidens utmaningar inom branschen.

Under kvällen delar vi också ut det prestigefyllda Paper Province Award.

Du bjuds på mingeltallrik och med fantastisk utsikt över stenbron minglar vi och knyter kontaker hela kvällen.

Det här är en kväll i framtidens tecken. Vi träffas och hittar nya vägar framåt tillsammans. För vi är connected by roots.

Välkommen!

Hålltider:

16.30: Incheckning, mingel och tilltugg

17.00: Scenprogrammet startar med prisutdelning, panel och mingelpaus

18.00: Föreläsning med Robin Teigland

19:00: Mingelpaus och underhållning

19.30: Mat, mingel och musik

 

connected16119.jpg