Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Visit Sweden
Plats
Online
Datum
29 november 2022
Tid
09:00 - 10:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Svemester.

29:e november, 09.00-10.00 sänder vi nästa webbinarium från Visit Sweden. Då med inriktning på den svenska resenären (Svemester).

- Vi djupdyker i aktuella analyser om den svenska målgruppen under temat analys och affärsmöjligheter och diskuterar sedan detta våra gäster; Katarina Bergstrand, VD på Sweden by Bike, Ulrika Nordgren, Chef kommunikation & försäljning på STF samt Amjad Aloul, kommunikatör på Right Option Media.

Välkommen!

 

VisitSweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av VisitSweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, VisitSweden och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.