Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Visit Sweden
Plats
Online
Datum
24 november 2022
Tid
09:00 - 10:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Webbinarium Naturturism

24 november 09:00-10:00
 
Sverige hamnar nästan i topp när potentiella besökare spontant tänker på länder som erbjuder hållbara naturupplevelser. Sveriges vackra och orörda natur fortsätter alltjämt att utgöra en av de starkaste reseanledningarna till och inom Sverige. Men vår bransch och inte minst naturturismföretagare måste idag förhålla sig till en osäker omvärld.

För att kunna anpassa sin verksamhet och sina erbjudanden är det viktigt att ha uppdaterad kunskap om trender och målgruppens preferenser.

Varmt välkommen till Visit Sweden och Tillväxtverkets webbinarium med fokus naturturism den 24 november 09:00-10:00.

Program

  • Målgruppsinsikter
  • Trender inom naturturismaktiviteter, Johanna Sundberg, Kairos Future
  • Vad tycker våra besökare? Resultat från intervjuer i Sverige sommaren 2022
  • Hållbara aktörer inom svensk naturturism, Camilla Jönsson, Naturturismföretagen
  • Hur söker målgruppen på Internet och vad ”googlar” de på?

 

 

VisitSweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av VisitSweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, VisitSweden och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.