Swedish Workshop UK

Crowne Plaza
Royal Victoria Dock, Western Gateway, London
Visa på karta
6 - 7 november 2023
00:00 - 00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Visit Sweden
Boka/OSA
Plats
Crowne Plaza
Datum
6 - 7 november 2023
Tid
00:00 - 00:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen till Swedish Workshop UK

Swedish Workshop UK (tidigare Swedish Matchmaking) är ett utmärkt tillfälle att träffa utvalda, kvalitetssäkrade researrangörer som alla är intresserade av att paketera, marknadsföra och sälja resmålet Sverige på den brittiska marknaden. Under en fullspäckad dag med förbokade möten presenterar ni era produkter och förslag på genomförbara paket till researrangörer som alla arbetar med privatresor. Ni får samtidigt en unik insikt i vad som efterfrågas av resenärer på den brittiska marknaden.

Visit Sweden arrangerar Swedish Workshop UK för att inspirera brittiska researrangörer att inkludera det hållbara och attraktiva resmålet Sverige i sitt utbud och vi har valt att lägga workshopen parallellt med WTM - World Travel Market London - en av världens största mässor för den internationella resebranschen. Här möts branschen, kontakter knyts och försäljningsplaner för 2024 skapas.

Nytt för i år är att vi inleder Swedish Workshop UK med en välkomstmottagning där Visit Sweden tillsammans med övriga nordiska turismorganisationer bjuder in sina deltagande partners och researrangörer.

Nytt för i år är även att vi inför workshopen kommer erbjuda möjlighet att delta i ett kunskapspass om den brittiska marknaden. Detta kommer genomförs online ett par veckor innan Swedish Workshop UK.  

När: 6–7 november. Välkomstmottagning kvällen den 6 november. Workshop 7 november.

För vem: Regionala och nationella incoming-operatörer (DMC's: Destination Management Companies), boendeanläggningar, större besöksmål och regionala turismorganisationer och destinationsbolag.

Pris för deltagande:
22 000 SEK (ex moms): Ett bord för en person från ett företag.
28 000 SEK (ex moms): Ett bord för två personer från ett och samma företag.

Priser inkluderar deltagande i det digitala kunskapspasset, välkomstmottagningen den 6 november, workshop den 7 november samt medverkan i det officiella programmet för Swedish Workshop UK.

Ingår inte i priset: Kost och logi i London, transport till, från och inom London.

Deltagaravgiften betalas via faktura, 30 dagar netto.
Antal platser är begränsat.
Med reservation för eventuella ändringar.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Deltagande 1: 1 pers/1 bord, från ett företag
7 aug 2023 (23:59)
22000.00 SEK
0
Deltagande 2: 2 pers/1 bord, från ett och samma företag
7 aug 2023 (23:59)
28000.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
VisitSweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av VisitSweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, VisitSweden och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.