Verksamt.se LIVE: Starta Eget 7 feb

Online
7 februari 2023
12:00 - 13:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Verksamt.se
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
7 februari 2023
Tid
12:00 - 13:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Anmälan till verksamt.se LIVE: Starta eget

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium om att starta företag. Under drygt en timme, kommer myndighetsexperter att sammanfatta den allra viktigaste informationen för dig som funderar på eller ska starta företag. Under sändningen har du möjlighet att ställa frågor i en chatt till våra myndighetsexperter. Chatten är fortsatt öppen i cirka 30 minuter efter sändningen av webbinariet.
  
Efter anmälan
Obs! När du anmält dig får du ett mejl med en bekräftelselänk. Du har 10 minuter på dig att bekräfta din plats genom att klicka på länken. Din anmälan är registrerad först efter att du har klickat på länken.


Sändningslänk
Du kommer får ett mejl med länken till webbinariets livesändning efter att du bekräftat din plats. Länken skickas även ut per mejl och sms dagen innan sändningen.

Webbinariet spelas in och kommer att ligga kvar efter sändningen så att du kan titta på det i efterhand. Observera att du då inte kommer att kunna chatta med våra experter.  


För mer info se: Verksamt.se LIVE: Starta eget

Har du frågor om webbinariet? Vänligen skicka e-post till verksamtlive@tillvaxtverket.se
 

Varmt välkommen!


Verksamt.se LIVE
Myndighetssamarbetet Starta och driva företag

verksamtlive@tillvaxtverket.se

Verksamt.se LIVE är en webbinarieserie som skapas i samarbete mellan Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Patent- och registreringsverket, Skatteverket, Tullverket, Pensionsmyndigheten och Tillväxtverket. Du kan läsa mer och anmäla dig till webbinarierna på www.verksamt.se/live.


gunillaverksamtlogga.jpg