verksamt.se LIVE; Starta eget 16/12

Online
16 december 2022
12:00 - 13:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Verksamt.se
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
16 december 2022
Tid
12:00 - 13:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Anmälan till verksamt.se LIVE: Starta eget

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium om att starta företag. Under drygt en timme, kommer myndighetsexperter att sammanfatta den allra viktigaste informationen för dig som funderar på, ska starta eller precis har startat eget företag. Under sändningen har du möjlighet att ställa frågor i en chatt till våra myndighetsexperter. Chatten är fortsatt öppen i cirka 30 minuter efter sändningen av webbinariet.

  
Efter anmälan
Obs! När du anmält dig får du ett mejl med en bekräftelselänk. Du har då 10 minuter på dig att bekräfta din plats genom att klicka på länken. Först därefter är din anmälan registrerad. Vi skickar då ett mejl med länk till den sida där du kan se webbseminariets livesändning den 16 december.

Sändningslänk
Du kommer får ett mejl med länken till webbinariets livesändning. Webbinariet spelas även in och kommer att ligga kvar till årsskiftet så att du kan titta på det i efterhand. 


För mer info se: www.verksamt.se/live.

Har du frågor om verksamt.se LIVE: Starta eget? Vänligen skicka e-post till verksamtlive@tillvaxtverket.se
 

Varmt välkommen!


Verksamt.se LIVE
Myndighetssamarbetet Starta och driva företag

verksamtlive@tillvaxtverket.se

Verksamt.se LIVE är en webbinarieserie som skapas i samarbete mellan Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Patent- och registreringsverket, Skatteverket, Tullverket, Pensionsmyndigheten och Tillväxtverket. Du kan läsa mer och anmäla dig till webbinarierna på www.verksamt.se/live.


gunillaverksamtlogga.jpg