Verksamt.se LIVE: Att anställa

Online
31 januari 2023
15:30 - 16:45
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Verksamt.se
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
31 januari 2023
Tid
15:30 - 16:45
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Anmälan till verksamt.se LIVE: Att anställa

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium om att anställa personal. Under ca 45 minuter kommer experter från Arbetsförmedlingen, Skatteverket och Försäkringskassan att informera om det du behöver ha koll på när du ska rekrytera och har anställd personal.

Webbinariet passar dig som ska anställa för första gången.

Under sändningen kan du chatta och ställa frågor till våra myndighetsexperter. Chatten kommer även att vara öppen i ca 30 minuter efter att webbinariet avslutats.

  
Efter anmälan
Obs! När du anmält dig får du ett mejl med en bekräftelselänk. Du har då 10 minuter på dig att bekräfta din plats genom att klicka på länken. Först därefter är din anmälan registrerad. Vi skickar då ett mejl med länk till den sida där du kan se webbseminariets livesändning den 31 januari.

Sändningslänk
Du kommer får ett mejl med länken till webbinariets livesändning. Du kommer även att kunna se webbinariet i efterhand via samma länk, men observera att du då inte kommer att kunna chatta. 


För mer info se: Verksamt.se LIVE: Anställa

Har du frågor om webbinariet? Vänligen skicka e-post till verksamtlive@tillvaxtverket.se
 

Varmt välkommen!


Verksamt.se LIVE
Myndighetssamarbetet Starta och driva företag

verksamtlive@tillvaxtverket.se

Verksamt.se LIVE är en webbinarieserie som skapas i samarbete mellan Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Patent- och registreringsverket, Skatteverket, Tullverket, Pensionsmyndigheten och Tillväxtverket. Du kan läsa mer och anmäla dig till webbinarierna på www.verksamt.se/live.


gunillaverksamtlogga.jpg