Anmälan till verksamt.se LIVE: Sjukförsäkring och pension

Online
16 mars 2023
15:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Verksamt.se
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
16 mars 2023
Tid
15:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Anmälan till verksamt.se LIVE: Sjukförsäkring och pension

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium om sjukförsäkring och pension. Under cirka 30 minuter kommer experter från Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten att berätta om vilken trygghet du har som egen företagare.

Webbinariet passar dig som känner dig påläst om företagsstarten men vill fördjupa dig i hur sjukförsäkring och pension fungerar för dig som driver eget.

Under sändningen kan du livechatta och ställa frågor till våra myndighetsexperter. Chatten kommer även att vara öppen i cirka 30 minuter efter att webbinariet avslutats.
  
Efter anmälan

Du kommer att få ett bekräftelsemejl med länk till webbseminariets sändning. Länken skickas även ut per mejl och sms dagen före webbinariet. Har du inte fått något mejl? Kolla i din skräppost.

För mer info se: Verksamt.se LIVE: Sjukförsäkring och pension

Har du frågor om webbinariet? Mejla oss på: verksamtlive@tillvaxtverket.se
 

Varmt välkommen!

 

Verksamt.se LIVE är en webbinarieserie som skapas i samarbete mellan Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Patent- och registreringsverket, Skatteverket, Tullverket, Pensionsmyndigheten och Tillväxtverket. Du kan läsa mer och anmäla dig till webbinarierna på www.verksamt.se/live.


gunillaverksamtlogga.jpg