Plats
Online
Datum
29 mars 2023
Tid
09:00 - 10:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

UN Global Compacts nya Communication on Progress: Introduktion och innebörd för ditt företag

Detta webbinarie utgör del 1 av 7 i vår serie "UN Global Compacts nya Communication on Progress: Vad den betyder för ditt företag och hur du genomför den

En ny Communication on Progress (CoP) har införts inom United Nations Global Compact som kommer gälla för alla företag inom initiativet från och med i år. Under detta webbinarie får du en introduktion till den nya CoP:en och förståelse för innebörden den har för ditt företag. Utöver en genomgång av de viktigaste detaljerna delas även erfarenheter och tips från företag som medverkat i Early Adopter-programmet, ett program som löpt under 2022 för att utvärdera testversionen av den nya CoP:en.

Inbjudna talare är:

  • Marie Jonsson, Director of Quality, MilDef
  • Timo Paulsson, Head of Strategy and Sustainability Governance, Volvo Cars
  • Magnus Mellgren, Operations and Network Manager, UN Global Compact Network Sweden

Skicka in dina frågor
Vänligen notera att du bör skicka in frågor du önskar svar på – senast 48 timmar innan varje webbinarietillfälle - via detta formulär. Utöver att frågor besvaras under webbinarieseriens gång kommer de också sammanställas och besvaras skriftligen av Ramboll och finnas tillgängliga för dig på globalcompact.se.

Målgrupp för eventet
Webbinariet är relevant för alla företag som är medlemmar i UN Global Compact Network Sweden och riktar sig i första hand till de personer som kommer genomföra er CoP.

Praktisk information
Datum och tid: 29 mars kl. 9.00-10.30
Webbinarieserie: Alla tillfällen sker online. Möteslänk skickas ut till de som registrerat sig en vardag före varje tillfälle.
Deltagare: Alla som är anställda hos medlem i UN Global Compact Network Sweden.
Registrering: Deltagande är gratis. Anmäl dig senast 24 timmar innan webbinariet startar.
Kontakt: Har du frågor om webbinariet är du välkommen att maila till info@globalcompact.se.