Invajo - Events tool

Turismens utveckling efter pandemin

Digital möte
15 september 2022
09:00 - 10:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Tillväxtverket
Boka/OSA
Plats
Digital möte
Datum
15 september 2022
Tid
09:00 - 10:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

År 2021 blev även det ett utmanande år för turism och besöksnäring i Sverige. Det har påverkat både omsättning, export och sysselsättning. Frågan är med hur mycket? Och hur ser prognosen för framtiden ut? Vad kan vi tillsammans göra för att lyfta denna näring?  

Välkommen till ett seminarium som både blickar tillbaka på 2021 och tittar framåt. Vi presenterar också sommarens siffror för övernattningar på kommersiella boendeanläggningar i Sverige. Dessutom får vi en inblick i några företags verksamhet och deras utmaningar framöver.

Tid: 15 september kl. 9.00 - 10.30
Plats: Digitalt seminarium. Du får en länk dagen innan seminariet. 
Anmälan: Anmäl dig senast den 13 september.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Digitalt möte
13 sep 2022 (23:59)
0
Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.