Copenhagen Bike Show 2023

Øksnehallen
Halmtorvet 11, København, Danmark
Visa på karta
25 - 26 mars 2023
10:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Sweden by Bike i samarbete med Copenhagen Bike Show
Boka/OSA
Plats
Øksnehallen
Datum
25 - 26 mars 2023
Tid
10:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Bifogade dokument (1)

Boka plats i vår Sverige-monter

Den 25-26 mars 2023 arrangeras Copenhagen Bike Show i Köpenhamn. Cykelmässan är välbesökt och äger rum för åttonde gången. Många danskar är nyfikna på Sverige som cykelland och vi ser en möjlighet att marknadsföra oss i Danmark genom att närvara på Skandinaviens största cykelmässa.

Sweden by Bike har bokat in en eventyta på 90 kvm och bjuder in dig att vara med som utställare. Genom att synas tillsammans vill vi locka danska cykelturister till Sverige. Det gör vi genom att visa upp våra cykelleder, destinationer och lokala företag som vill välkomna cyklande gäster! 

Mycket talar för en cykelsemester och tajmningen är rätt. Just nu är det extra förmånligt att semestra i Sverige och vi har massor av fin cykling att erbjuda i vårt avlånga land. Därför vill vi inleda cykelsäsongen 2023 tillsammans med er och Copenhagen Bike Show. Varmt välkommen!

Pris 9.500 SEK + moms per utställare (montern är planerad för max 15 utställare). Anmälan är bindande och betalning sker via faktura i förskott. Du får gärna dela vår inbjudan i ditt nätverk. 

default
Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Utställare i Sverige-montern 25-26 mars
13 mars 2023 (23:59)
9500.00 SEK
Stängd
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Sweden by Bike AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Sweden by Bike AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Sweden by Bike AB och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.