Framtidsveckan 2022

Part Group i Arlandastad
Bristagatan 14, Arlandastad
Visa på karta
15 - 17 november 2022
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Part Group
Boka/OSA
Plats
Part Group i Arlandastad
Datum
15 - 17 november 2022
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Industriellt byggande är vägen framåt

Drygt 63.000 nya bostäder behövs årligen för att klara behovet av bostäder under kommande år enligt Boverket. Vi måste bygga mer effektivt och hållbart, dvs prefabricerat.

Kom och prata bostadsbyggande och renovering med oss! Vi bjuder in till Framtidsveckan - ett öppet hus på plats hos oss i vårt showroom på Bristagatan 14 i Arlandastad den 15-17e november 2022. Ett kostnadsfritt deltagande.

Se veckans program ovan och anmäl dig nedan.

Varmt välkommen!
 
Eventet kan komma att fotograferas och delas vid ett senare tillfälle i Part Groups mediakanaler och hemsidor.
Genom anmälan till eventet samtycker du till Part Groups hantering av personuppgifter.

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
PartGroup använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av PartGroup. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, PartGroup och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.