Arrangör
Novo Nordisk
Plats
Hotel Scandic, Skeppsgossegatan 2, 371 36 Karlskrona
Datum
7 september 2022
Tid
17:00 - 20:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Optimalt omhändertagande vid typ 2-diabetes

För mer information, se bifogad inbjudan, save the date.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Ange ditt mobilnummer om du vill få en påminnelse via SMS 24 timmar före utbildningsstart.

KONTAKTPERSON FÖR FRÅGOR KRING ANMÄLAN
Hanna Larsson
Tel: 0722 00 92 20
hanna.larsson@nordmeetings.se

KONTAKTPERSON FÖR FRÅGOR KRING UTBILDNINGEN
Johanna Pasquariello
KAM
0707 25 79 95
JPAQ@novonordisk.com

För övriga kontaktpersoner, se bifogad inbjudan.

För att tillhandahålla information och marknadsföring och för statistiska ändamål behandlar vi dina personuppgifter på basis av ditt samtycke för digital marknadsföring och vårt berättigande intresse. De personuppgifter som vi samlar in är de som du anger i formuläret nedan. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina uppgifter och hur du avslutar din prenumeration i vår integritetspolicy.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Optimalt omhändertagande vid typ 2-diabetes
31 aug 2022 (23:59)
0
Nord Meetings AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Nord Meetings AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Nord Meetings AB och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning.