Arrangör
Novo Nordisk
Plats
Radisson Blu, Södra Hamngatan 59, Göteborg
Datum
19 oktober 2022
Tid
12:45 - 16:45
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Hur kan vi behandla och bemöta patienter med obesitas i primärvården?

För mer information, se bifogad inbjudan, save the date.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Ange ditt mobilnummer om du vill få en påminnelse via SMS 24 timmar före utbildningsstart.

KONTAKTPERSON FÖR FRÅGOR KRING ANMÄLAN
Hanna Larsson
Tel: 0722 00 92 20
hanna.larsson@nordmeetings.se

KONTAKTPERSON FÖR FRÅGOR KRING UTBILDNINGEN
Evelina Prytz
KAM Obesitas 
0708 27 06 51
evpr@novonordisk.com

För övriga kontaktpersoner, se bifogad inbjudan.

För att tillhandahålla information och marknadsföring och för statistiska ändamål behandlar vi dina personuppgifter på basis av ditt samtycke för digital marknadsföring och vårt berättigande intresse. De personuppgifter som vi samlar in är de som du anger i formuläret nedan. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina uppgifter och hur du avslutar din prenumeration i vår integritetspolicy.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Hur kan vi behandla och bemöta patienter med obesitas i primärvården?
15 okt 2022 (23:59)
0
Nord Meetings AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Nord Meetings AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Nord Meetings AB och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning.