Plats
Malmö universitet, Orkanen
Datum
4 maj 2023
Tid
14:30 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

God hälsa skapar lust att lära!

Välkomna till Lärargalans kunskapsdag i samarbete med Malmö universitet om psykisk hälsa. Det är dags att stärka och peppa lärare och lärarstudenter under en dag fylld med spännande talare.

Några av seminariets talare:
Linus Thörnblad är en av Sveriges mest lovande höjdhoppare som tvingades avbryta karriären redan som 25-åring.
Anna Matzinger projektledare för Livsviktiga snack på Suicide Zero.  
Alisa Fast vann årets mellanstadielärare 2018.
Henrik Wahlström pratar om psykisk ohälsa om hur vi kan minska stigmatiseringen och börja prata mer öppet om hur vi mår.
Gustavo Nazar är barnrättsstrateg och utvecklingssamordnare för Normer och värden, samt samordnare för grundskolefotboll mot rasismer.
Dragomir Mrsic – skådespelaren som berättar om hans väg ur kriminaliteten.

När: Torsdagen den 4 maj.
Registrering kl. 14.00.
Föreläsningarna kl. 14.30­-17.00.
Plats: Orkanen, Malmö universitet.

Det är mycket begränsat med platser till seminariet, boka din plats här nedan. Vid frågor vänligen mejla till: info@larargalan.se

Vi ser fram emot att träffa dig under denna sprakande dag!

Vid uteblivet deltagande uppkommer en avgift på 100 kr. Om sjukdom uppstår uppvisas ett läkarintyg för att undvika en avgift. 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Kunskapsdag på Malmö Universitet
7 april 2023 (23:59)
0
Insamlingsstiftelsen Lärargalan använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Insamlingsstiftelsen Lärargalan. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Insamlingsstiftelsen Lärargalan och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.