Plats
Online
Datum
8 november 2022
Tid
15:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkommen till event om UN Global Compact Academy - Introduktion till vår digitala utbildningsplattform

Som en del av det utökade värdeerbjudandet är nu UN Global Compact Academy, den digitala utbildningsplattformen, tillgänglig för alla anställda hos våra medlemsföretag och organisationer.

Syftet med Academy är att ge dig som medlem färdigheter och ökad kompetens för en snabbare implementering av UN Global Compacts Tio Principer och de Globala målen. Den digitala utbildningsplattformen är en one-stop-shop där du kan hitta ett brett urval av innovativt utbildningsmaterial som hjälper dig och din organisation att utveckla ert strategiska hållbarhetsarbete.

Under detta event får ni en utförlig presentation från huvudkontorets Academy-team som består av de olika delar och funktioner som UN Global Compact Academy har att erbjuda. Ta del av vilka delar som du, ditt team eller hela företaget kan använda sig av för vidare kompetensutveckling inom hållbarhetsfrågor. På Academy finns något för alla!

Agenda för eventet:

  • Introduktion, Veronica Strömbrink, Programme and Event Manager och Vide Richter, Engagement Manager på UN Global Compact Network Sweden
  • Presentation av UN Global Compact Academy, representant från Academy-teamet på UN Global Compact
  • Avslutande frågestund där du kan ställa just dina frågor om Academy

 

Målgrupp för eventet

Introduktionen är till för dig som vill lära dig mer om UN Global Compact Academy och hur utbildningsplattformen kan accelerera ditt företag eller organisations strategiska hållbarhetsarbete. Det är inte nödvändigt att ha hållbarhet som huvudarbetsuppgift, så bjud gärna in dina kollegor. Webbinariet hålls för medlemmar i UN Global Compact Network Sweden.

 

Praktisk information

Tid: 8 november 2022, kl 15.00-16.00.
Webbevent: Eventet sker online. Länken till eventet skickas ut en vardag före webbinariet.
Språk: Eventet genomförs på engelska.
Deltagare: Alla som är anställda hos medlem i UN Global Compact Network Sweden.
Registrering: Eventetär gratis. Sista anmälningsdag är 8 november kl. 13.00.
Kontakt: Har du frågor om eventet är du välkommen att mejla till info@globalcompact.se.