Plats
Online
Datum
13 september 2022
Tid
09:00 - 10:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

13 september: Praktisk tillämpning av UN Global Compacts Tio Principer

Välkommen till UN Global Compact Network Swedens webbsända introduktion till UN Global Compacts Tio Principer!

 

UN Global Compacts Tio Principer om mänskliga rättigheter, arbetsvillkor, miljö och antikorruption har funnits i över 20 år men är mer aktuella än någonsin i tider präglade av både pandemi och krig i Ukraina. Vi måste aktivt beakta och balansera samtliga perspektiv för att möjliggöra en hållbar utveckling.


Företrädare från tre medlemsföretag kommer presentera hur de arbetar med principerna. Fokus kommer vara på praktiska exempel och hur de Tio Principerna integreras i företagens övergripande hållbarhetsarbete.

Inbjudna talare är:

  • Camilla Goldbeck-Löwe, VP Corporate Responsibility på Epiroc om principerna gällande mänskliga rättigheter och arbetsrätt.
  • Ytterligare talare meddelas inom kort

 

Målgrupp för eventet

Introduktionen är för alla som vill lära sig mer om de Tio Principerna och hur andra företag jobbar med dem i praktiken. Det är inte nödvändigt att ha hållbarhet som huvudarbetsuppgift, så bjud gärna in dina kollegor. Seminariet hålls för medlemmar i UN Global Compact Network Sweden. 

 

Praktisk information

Tid: 13 september 2022, kl 09.00-10.30.
Webbevent: Eventet sker online. Länken till webbeventet skickas ut en vardag före seminariet.
Deltagare: Alla som är anställda hos medlem i Global Compact Network Sweden.
Registrering: Seminariet är gratis. Sista anmälningsdag är 12 september kl. 13.00.
Kontakt: Har du frågor om seminariet är du välkommen att mejla till info@globalcompact.se.

Bokning
Antal
13 september: Praktisk tillämpning av UN Global Compacts tio principer
0
UN Global Compact Network Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av UN Global Compact Network Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, UN Global Compact Network Sweden och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.