Byggmästardagen 2023

Online
16 maj 2023
09:00 - 12:45
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Byggmästare Anders J Ahlström
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
16 maj 2023
Tid
09:00 - 12:45
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Möt våra bolag under en digital förmiddag!

Välkommen till det digitala eventet Byggmästardagen 2023. En digital ”speed dating” där VD för respektive bolag i Byggmästarens portfölj ger en uppdatering kring affärerna följt av möjlighet till frågor och diskussion – direkt från er som deltar i eventet.

Byggmästardagen 2023 är helt kostnadsfritt och kommer gå att följa direkt genom Zoom Webinars – enkelt och smidigt.

 

Lär känna våra bolag 

Löpande uppdateringar

Våra bolag har ett pass på 20-25 minuter var. VD för respektive bolag finns tillgängliga för frågor och diskussion. Lär känna våra bolag live på Byggmästardagen 2023!  Vi på Byggmästaren vill säkerställa att du inte missar några uppdateringar – anmäl dig nu och få löpande information direkt i mailen kring eventet och dess talare.

 

Anmälan

Anmälan görs enkelt i fälten nedan, och kan göras ända fram till eventdagen.

Byggmästardagen 2023 är helt kostnadsfri. Anmäl dig nu och få löpande uppdateringar direkt i mailen!

Bokning
Antal
Byggmästardagen 2023
0
Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.