NY MÖTESPLATS: Bopol Live – nya utsikter för bostadsmarknaden

Citykonferensen Ingenjörshuset
Malmskillnadsgatan 46, Stockholm
Visa på karta
18 januari 2023
09:00 - 16:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Bostadspolitik.se
Boka/OSA
Plats
Citykonferensen Ingenjörshuset
Datum
18 januari 2023
Tid
09:00 - 16:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Bopol Live – nya utsikter för bostadsmarknaden

Bostadspolitik.se lanserar nu Bopol Live – ett nytt seminarium och en mötesplats där bygg- och fastighetsbranschen träffar politiker och höga tjänstemän för att diskutera problematiken och möjligheterna på bostadsmarknaden. Ett fullspäckat seminarieprogram kombineras med unika mötesmöjligheter. Ett stort antal specialinbjudna politiker från riksdag (minst sju av de åtta bostadspolitiska talespersonerna från riksdagspartierna kommer att vara på plats) och kommuner och höga tjänstemän inom stadsbyggnadssektorn i Stockholmsregionen träffar bygg- och fastighetsbranschen. 

Bland talarna på seminariet återfinns bland andra bransch- och näringslivstoppar som Sven-Olof Johansson, Annika Winsth, Daniel Kjørberg Siraj, Biljana Pehrsson, Ilija Batljan och Jacob Karlsson samt politiker som Jan Valeskog, Clara Lindblom, David Josefsson och Jennie Nilsson. Seminariet leds av Anna Bellman med Stefan Attefall som expertkommentator.

Anmälningskostnaden är 4500 kronor per person (exkl moms). Grupprabatt: Från den fjärde personen du anmäler från ditt företag betalar ni bara halva priset!

Anmälan är bindande men kan fritt överlåtas till annan person inom er organisation.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Bopol Live
11 jan 2023 (23:59)
4500.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Bopol AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bopol AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bopol AB och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.