Bopol Live Hyresrätt

Citykonferensen Ingenjörshuset
Malmskillnadsgatan 46, Stockholm
Visa på karta
31 maj 2023
09:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Bostadspolitik.se
Boka/OSA
Plats
Citykonferensen Ingenjörshuset
Datum
31 maj 2023
Tid
09:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Bopol Live Hyresrätt

Våren 2023 har situationen för att äga, förvalta och utveckla hyresrätter förändrats fullständigt. Inflationen och räntehöjningarna i kombination med en uppmärksammad presumtionshyresdom och ett hyresförhandlingssystem som prövas för första gången gör att osäkerheten kring hyresrätten är större än på väldigt länge. Från politiken är budskapet att fokus ska läggas om och riktas mer mot det ägda boendet.

I ljuset av den nya verkligheten arrangerar Bostadspolitik.se den nya mötesplatsen Bopol Live Hyresrätt. Det är ett heldagsseminarium där det aktuella läget för hyresrätten speglas och diskuteras. Hur kan hyressättningssystemet utvecklas och vilka konsekvenser får årets förhandlingar för framtiden? Vilka vill investera i hyresrätter? Hur ser förutsättningarna ut? Vad kan och vill politiken bidra med? Hur ser hyresrättens ställning ut i framtiden?

Förutom ett späckat seminarieprogram kommer vi att anordna fördjupande rundabordssamtal parallellt med seminariet, där vi går ännu djupare ner i problematiken inom olika områden och där fler aktörer får komma till tals på ett enklare och mer avslappnat sätt.

Anmälningskostnad: 4500 kronor per person (exkl moms). Grupprabatt: Från den fjärde personen du anmäler från ditt företag betalar ni halva priset!

Anmälan är bindande men kan fritt överlåtas till annan person inom er organisation.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Bopol Live
25 maj 2023 (23:59)
4500.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Bopol AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bopol AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bopol AB och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.