Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
24 augusti 2022
Tid
13:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Konferens: Boende och välfärd 2022

Annual meeting on housing and welfare

24 augusti 2022, kl. 13-16


Välkommen till den andra årliga konferensen om bostadssociala frågor arrangerad av Nätverk för boende och välfärd. Konferensen, som äger rum på Zoom den 24 augusti kl. 13-16, erbjuder föreläsningar, kommentarer och diskussioner från några av Sveriges mest erfarna forskare och praktiker inom ämnet.

Syftet med konferensen är att bidra till ökad kunskap och utbyte om bostadsförsörjningens centrala utmaningar och lösningar på dessa. Bostadsfrågorna framstår som kanske viktigare än någonsin för att skapa ett mer inkluderande samhälle. Hösten 2022 stundar nationella val. Förra sommaren orsakade bostadspolitiken en regeringskris. Men kommer bostadsfrågan att bli en valfråga 2022?

Konferensen hålls på svenska. Den är kostnadsfri och öppen för alla som är intresserade av frågorna.
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Konferens: Boende och välfärd
22 aug 2022 (22:00)
0
Malmö universitet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Malmö universitet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Malmö universitet och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning.